Vi lär ut Brasiliansk Zouk

 
joanna_kosinska.jpg

JOANNA KOSINSKA

Joanna kom i kontakt med zouken 2006 i Sao Paolo och har sedan dess vidareutbildat sig i den brasilianska pardansen. 2008 grundade hon den första dansskolan i Stockholm specialiserad inom zouk/lambazouk. Sedan dess har hon aktivt åkt på zouk-kongresser världen över och undervisat internationellt bl.a på London Zoukfestival 2015 och DansaBrasil Congress 2015. Joanna har en bred dansbakgrund och har dansat allt ifrån salsa, tango, samba, afrikanskt till brasilianska danser såsom bolero, forró och samba de gafieira. I sin undervisning fokuserar Joanna på teknik och känsla och på att sprida glädje genom dansen.

Joanna undervisar forts./avanc. gruppen på söndagar.


jonas_ollmar.jpg

JONAS OLLMAR

Jonas dansintresse initierades 2006 när han började dansa salsa. År 2009 upptäckte han zouk-musiken och dansen lambazouk och fastnade för de mjuka och flytande rörelserna och den ökade möjligheten till improvisation och musikanpassning som denna dans erbjuder. Jonas åker ofta på zouk-events när tillfället ges och har hunnit med 3-4 internationella zoukkongresser varje år sedan dess och även besökt lambazoukens hemland Brasilien. Sedan år 2010 har han även uppträtt på olika tillställningar och sedan år 2011 är han även aktiv i Brazoukas undervisning, där han fokuserar på teknik och connection för att få eleverna att uppnå en mjuk och följsam dans.

Jonas undervisar forts./avanc. gruppen på söndagar.


COrnelia hårdberg

Cornelia började sin dansbana med att dansa Hiphop/dancehall i tidig tonår. På hennes första resa till Brasilien 2008 fick hon se lambazoukens mjuka och sensuella rörelser på första parkett. Det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan 2010 har hon dansat aktivt med Brazouka i Stockholm och medverkat i undervisning och olika showtillställningar. 

Cornelia undervisar nybörjargruppen på söndagar. 


Josefine normann

Mer info inom kort.